16 sep. 2014

Ulzzang and Selcas

För alla er som inte följer mig på Instagram så kan jag tala om att jag är en riktig selfiekung! Jag lägger upp så sjukt mycket egobilder haha. Jag var inte så medveten om det själv innan mina kompisar påpekade att det antingen är bilder på mig eller mat som dominerar min Instagram. 

Narcissistisk som jag är ibland så tycker jag att det är kul när människor från hela världen klickar "like" osv. Jag tror inte det är något onaturligt, alla gillar väl att bli omtyckt eller?0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.