11 sep. 2014

Supernatural stuff

Alltså jag är inte direkt vidskeplig eller så men på senaste tiden har jag fastnad väldigt mycket för horoskop och så. Jag vet inte varför men jag har som rutin att läsa horoskopet i Aftonbladet, Expressen och i en app jag har till mobilen.

Jag har flera kompisar som har testat att gå till en spådam och så och flera ringer in till spålinjer och sånt vilket jag tycker är lite fascinerande. Jag har faktiskt inte ens gått till en spådam på tivoli men jag är riktigt nyfiken. Jag har alltid tyckt att det har varit spännande med övernaturliga händelser och jag älskar såna dokumentärer på TV. Ända sen jag var liten och såg ”Förhäxad” har det fascinerat mig så det skulle vara lite spännande att testa på att bli spådd av en spådam någon gång.

Jag skulle nog inte välja att göra det över telefon eftersom jag är en riktig känslomänniska så jag skulle helst vilja sitta mittemot personen och så för att jag skulle känna mig bekväm. Dock är jag lite rädd för att man ska få reda på obehagliga saker, det är nog det som gör att jag inte har besökt en spådam ännu tror jag. Haha jag får nog bolla det här med mina kompisar och kanske få ihop ett gäng att gå tillsammans med. Om ni själva är nyfikna på en spådam och inte orkar gå ut kan ni checka in det genom att spå online också ju.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.