2 sep. 2014

Personality through gifts

Jag har haft lite smått panik den senaste tiden för nu är det september och det är jättemånga som jag känner som fyller år. Vad ska man köpa liksom?!

En sak som jag gillar är ju att göra antingen paketen eller själva presenten personlig på något sätt och då hittade jag Gravyrbutiken, det är en sida där du kan köpa alltifrån halsband till mobilskal eller kortfodral med något personligt ingraverat! Jag tycker att priserna är riktigt bra och det bästa för er läsare är att ni får 15% rabatt om ni anger koden "BLSA14" i kassan innan ni beställer.

Jag har faktiskt redan beställt en present därifrån som jag vet kommer bli en dundersuccé och så fort jag har gett bort den så kommer jag skriva mer om den och ni kommer få se bild!

15 % rabatt med
BLSA14
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.