3 sep. 2014

Hello world! Hello new day

Jag sitter på kontoret och har lunchrast nu och det är en hur härlig dag som helst! Jag och min chef sitter och pratar om livet, förhållanden och allt möjligt. Jag tycker att det är jätteskönt att man kan ha en sån öppen och avslappnad relation med sin chef. Jag har nog aldrig varit på en sån här härlig arbetsplats med trevliga kollegor innan.

Förmiddagen har gått riktigt bra idag (efter en mindre lyckad dag igår med avbokade möten och it-strul) och jag hoppas på en lika bra eftermiddag nu! Jag håller tummarna för att det inte ska strula med systemet mer nu och att mina eftermiddagsmöten går bra.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.