1 sep. 2014

Another day another week

Ja nu är det dags för ytterligare en arbetsvecka att börja. Imorse hade vi en mini-kickoff här på kontoret då vi fick lite frukost i form av en smörgås och juice, alltid nice. Sen så har vi haft uppföljningssamtal med chefen angående prestationer och målsättning vilket alltid är bra, jag hade ett riktigt givande samtal och vi står på samma ruta gällande vad mina uppgifter är och hur dom ska utföras så det kändes skönt.

Nu är det lunch men jag ska jobba nu också tänkte jag så jag får lite extra kontorstid nu.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.