4 aug. 2014

Yet another Monday morning

Godmorgon! NuRedbull  ocherligare en måndag här och jag är på väg till jobbet as we speak. Stackars älsklingen började kl 07.00 så fick gå upp kl 05.30 medan jag kunde ligga kvar tills kvart i 7. Idag är min första dag som jag kommer jobba normala tider tror jag, alltså 08-17.

Anyway så tog jag lite bilder under paraden i lördags men har inte hunnit lägga in dom i datorn ännu. Jag kommer att skriva ett inlägg om lördagen senare i veckan och då kommer bilderna upp också.

Dom senaste arbetsdagarna har jag variabel Pressbyrån nere vid Brommaplan innan jobbet för att köpa Redbull och det är världens gulligaste och sötaste tjej som jobbar där nere. Lite kul att hon är där varje gång jag kommer in för jag köper ju typ inget annat än 2x Redbull haha


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.