23 aug. 2014

"Smak" The Taste of Luxury

Igår var jag och Alex ute och åt med mina föräldrar som var inne i stan och hälsade på. Dom hade fixat bord på Smak som jag aldrig hade varit på tidigare. Dom hade varit där och sa att maten och stället var riktigt fräscht och roligt. 

Det roliga med Smak är att man får en meny som man ska kryssa i och då kan man välja mellan 1, 3, 5 eller 7 smaker. Vi valde 5 smaker och då serveras dom en och en i förrättsstorlek. Jag valde 4 varmrätter och 1 efterrätt som ni kan se lista/bilder på här under. 

Det var en riktigt rolig upplevelse med riktigt god mat så jag kommer absolut att gå dit igen och äta med vänner och familj.

1. HASSELNÖT ”Fritters” anka, anklever, plommon 
2. CITRON “Carpaccio” oxe, löjrom, brioche 
3. SOYA ”Fish ‘n’ Chips” gös, jordärtsskocka, alger 
4. TRYFFEL ”Gratinée” oxrygg, gnocchi, kronärtskocka 
5. FIVE SPICE ”Doughnut” äppelkompott, kryddglass 16


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.