2 aug. 2014

Party with americans dude!

Igår var vi på kräftskiva hos grannarna som har den ena killens amerikanska familj på besök, det var hur mysigt som helst och vi hade jätteskoj och satt och drack och snackade till 01.30. Sen drog faktiskt jag och Alex hem samtidigt som några andra för det är ju fortfarande Pride och idag ska vi in med lite folk och titta på paraden. Jag brukar inte vara så mycket för Pride egentligen men eftersom många andra som vi känner ska kolla så kan det ju vara skoj att dra in.

Nu måste jag gå och göra mig i ordning så jag är klar så alla inte ska behöva vänta på mig haha0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.