14 aug. 2014

If I won some money I would do...

Har ni också funderat på vad ni skulle göra om ni vann 10 miljoner kronor? Det har i alla fall jag gjort!
Det första jag skulle göra är nog att bjuda ut min familj och närmsta vänner på en lyxmiddag på någon fin restaurang i Stockholm.

Sen skulle jag också bjuda mina närmsta kompisar på en riktig lyxsemester med hotell och flyg, just nu är jag helt inriktad på Dubai. Tänk att spendera en vecka i Dubai med kompisar och typ käka på lyxrestauranger och chilla, hade inte det varit hur nice som helst?! Jag har redan planerat massa saker i huvudet som jag vill göra på den resan, bland annat ska vi simma med delfiner, spendera en heldag på Atlantis Water Park, bo på lyxhotell och shoppa massor!1 comments:

  1. This is my first time pay a quick visit att here and i am in fact pleassant to read all at single
    place.

    Here is my weblog; file negligence

    SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.