18 aug. 2014

I know that nothing can stop us

Ja nu är det inte många veckor kvar till valet och alla partierna är ute i sina valstugor runt Sergels Torg och kampanjar. Självklart har jag varit förbi Moderaterna och pratat med flera riksdagskandidater och diskuterat flera viktiga frågor, både lokala och nationella frågor.

Bland annat pratade vi en hel del om infrastrukturen och miljö/turism och hur den ekonomiska strategin ser ut om Alliansen vinner valet. Jag måste säga att det var mycket lärorikt och intressant. Jag kommer definitivt att gå förbi igen och diskutera andra frågor under veckan.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.