30 aug. 2014

Fashion Night Stockholm

I torsdags var det "Fashion Night" här i Stockholm och självklart var jag ute och shoppade då, I live for fashion! Det jag fick med mig var ett par David Beckham-boxers och en snygg svart skjorta från H&M, ett bälte från Karl Lagerfeld och en riktigt snygg halsduk från Hugo Boss och ett par snygga boots från Venice.

Överallt bjöd dom på vin eller bubbel och när vi var inne på Hugo Boss fick vi jättebra hjälp av Lisa som jobbar där. Först av allt tog dom hand om våra kassar och väskor så vi slapp bära runt på dom i butiken. Sen fick vi ett glas bubbel och sen provade vi flera olika plagg men jag fastnade inte för något annat mer än två scarfs.

Bootsen och bältet är väldigt basic men det är så skönt för då passar det till det mesta, which I love!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.