21 aug. 2014

Curbside Sthlm is the best

Igår var jag Alex och Linnea och käkade på Burger Meeting på Spelbomskans Torg. För er som inte vet vad Burger Meeting är så är det varje onsdag då flera foodtrucks samlas och säljer sjukt goda burgare. 

Min favorit är Curbside STHLM och dom brukar variera sin meny från vecka till vecka, den här gången tog jag Monsterburger 180g med massor av smaskiga saker på, har helt glömt bort vad det var men sjukt gott var det i alla fall. Träffade Janne där också och det var faktiskt igenom honom som jag fick reda på Burger Meeting.

Om ni ska dit på onsdag kanske vi ses där, jag kommer absolut att vara där igen för det är så sjukt gott + att jag slipper laga middag efter jobbet.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.