16 juli 2014

What a Prada morning

Jag vet att jag har varit väldigt dålig på att blogga den sista tiden men jag har haft sjukt mycket att göra med flytten. Dessutom började jag jobba i måndags så nu är det tidiga mornar och kvällar. I och för sig börjar jag kl 09 och slutar 15.30 just nu haha.

Hur som helst, jag är så glad över att ha Nespressomaskinen hemma nu så jag kan ta en kaffe när jag vaknar och sen ta med mig en på bussen. Eftersom att jag jobbar ute i Solna tar det en dryg halvtimme till jobbet, men det är skönt att ta det lite lugnt med en kaffe och kolla mailen osv under den tiden.

Jag ska försöka ta lite bilder på mitt kontor och så under dagen om jag kommer ihåg så får ni se ikväll.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.