24 juli 2014

Some news from my world

Sorry för dåliga uppdateringar på sista tiden men jag har haft fullt upp! Jag är inte helt van vid att jobba heltid ännu men jobbet är jättekul och jag har härliga kollegor. Idag är jag dock hemma och sjuk för min röst har inte fungerat överhuvudtaget sen i onsdags, jag är jättehes och det gör ont att prata men imorgon ska jag upp på kontoret. 

En annan rolig sak som har hänt är att vi ska flytta till Aspudden om drygt 1 ½ månad, ja jag vet att vi nyss flyttat till Bromma! Saken är dock att lägenheten vi har nu är en 2:a hand och vi har nu köpt en bostadsrätt i Aspudden på 60 kvm. Dessutom är hyran här 12 000 kr för en rätt dålig lägenhet så det ska bli skönt att flytta.
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.