4 juli 2014

A normal city life day

Godmorgon! Nu har jag redan varit vaken i nästan fyra timmar och har hunnit städa lite, käka frukost åka till Liljeholmen och sen hem för att ta ett härligt morgon bad. Nu ska jag snart bege mig in till stan och det är så skönt för tunnelbanan in tar ca 17 min och det är inte ens 3 min ner till stationen från lägenheten. Jag ska gå på manikyr och fixa till mina naglar för dom är verkligen slitna nu, skäms ordentligt för dom alltså! Sen ska jag köpa lite saker till min och Nikkis spakväll ikväll.
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.