25 juni 2014

It is custom, custom, custom. Only for you! (Part 2)

Förlåt att jag har varit så dålig på att blogga dom senaste dagarna men vi har fullt upp med att flyttpacka en hel lägenhet här hemma haha. På söndag flyttar vi ju till en större lägenhet ute i Bromma.

Hur som helst så har jag haft tid att drömma mig bort lite och nu när jag har ett jobb med bättre lön så har jag börjat fundera på mitt drömhus! Jag har dessutom byggt lite i The Sims 3 för att förverkliga det någorlunda.

För inte så länge sedan såg jag faktiskt ett hus som var väldigt nära IRL och det hade fyra våningar och ett jättestort garage! För mig är garaget väldigt viktigt för jag älskar bilar. Min absoluta dröm är nog en Aston Martin DB9 och sen en BMW M6 och en Range Rover Sport, för att bara nämna några.


Huset vi såg var sjukt snyggt och modernt men garageportarna var fula och tråkiga, typ som såna som finns utan för lägenhetshus. Jag vill ha speciella portar, precis som allt annat. Tidigare har jag ju bloggat om customized möbler men så kom jag på att Prido kan ju faktiskt customiza även garageportar. Jag har några inspirationsbilder här under som jag vill att mitt garage/portar ska se ut. 0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.