10 juni 2014

Some work related stuff

Igår var jag på två arbetsintervjuer för företag som jag tycker är väldigt intressanta. Första mötet var med min rekryteringsperson Sabine, hon är verkligen superhärlig och vi hade jätteskoj när vi satt och pratade. Först var det bara tänkt att hon skulle skicka mitt CV till ett företag men ju mer vi pratade desto fler företag kom vi fram till så det slutade med att vi ska kontakta ytterligare tre-fyra stycken nu.

Sen var jag på en intervju vid Norrtull på eftermiddagen och jag som inte hittar där uppe hittade ju inte bussen dit så jag fick gå från Odenplan i stekande hetta... puh!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.