3 juni 2014

Just a normal day in Stockholm

När vi var inne i stan sist så passade vi på att äta lunch på Borgs Bageri inne i Birger Jarlspassagen. Jag har aldrig varit där inne innan men Alex hade ett Groupon-erbjudande så det passade bra. Jag åt en lasagne (den till höger som är täckt av sallad) och gullegrisen tog en Ceasarsallad. Maten var helt ok, inget speciellt men för 39 kr med Groupon så funkade det. Sen när vi satt där kom Lussan (Gottlieb) förbi och hon är alltid lika snygg!

Sen så har jag verkligen fått användning för min Keepall, förut släpade jag alltid runt min Mulberry Piccadilly på stan men nu får den vila lite efter allt slit och släng. Min Keepall är precis lika rymlig och det är så skönt att kunna få ner jackan eller allt man ha shoppat så man slipper släpa på massa olika påsar.

Louis Vuitton Keepall 45
Kanvasskor från Sergio Tacchini


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.