10 juni 2014

It is custom, custom, custom. Only for you!

Jag håller ju på att titta på lägenheter och alla möjliga former av boende i Stockholmstrakten och även om jag mest kollar på hyresrätter och andra hand just nu så kan jag inte låta bli att drömma mig bort ibland. Jag gillar oftast när det är väldigt stilrent och enkelt men gärna med någon detalj som sticker ut och är häftig och min absoluta drömlägenhet just nu är en stor 4-rummare på Östermalm. 

Hur som helst så är köket ett väldigt viktigt rum för mig där allting ska vara luftigt och stilrent, en sak som jag verkligen har snöat in på är att ha en köks-ö med barstolar så vänner kan sitta och ta en drink medan jag lagar mat. Typ som bilden här under. Vollsjö industri är ett företag som jobbar mycket med formgjuteri och där kan man beställa till exempel barstolar eller andra möbler efter egen design. 

Om jag hade haft en stor lägenhet och mycket pengar nu hade jag absolut satsat mycket på specialdesignade möbler för det är ju alltid kul att ha något som ingen annan har.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.