15 juni 2014

I'm a bit lazy and trashy

Nu när lägenheten och jobb är fixat har jag äntligen lite tid för ledighet! Därför har jag börjat kolla om "The Real Housewives..." från början. Jag börjar så klart med orginalet Orange County och sen efter det ska jag köra mina andra favoriter Beverly Hills och New York City. Jag vet att det är riktigt trashy att kolla på dom här serierna men det är så sjukt underhållande! 

Sen så håller jag på att kolla lite olika inredningssidor för att få inspiration till den nya lägenheten också, det är så himla skoj att planera för den! Jag kommer ju att ha två veckor ledigt i den nya lägenheten innan jag börjar jobba så då kommer jag kunna springa i affärer och köpa prydnadssaker och inredningsartiklar hehe0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.