12 juni 2014

I wanna live in the big city

Jag har precis hittat en galet fin lägenhet som jag verkligen vill ha och då börjar jag automatiskt att inreda den i huvudet. Förutom möbler gillar jag att ha lite coola bilder uppsatta, det kan vara allt ifrån bilder som jag tagit själv till färdigköpta tavlor med snygga motiv.

Ett som egentligen känns lite vanligt men som jag ändå vill ha är en canvastavla med New York-motiv. Det ger en storstadskänsla och lite flärd till en stor vägg tycker jag. Jag har redan kollat ut flera stycken i olika butiker. Jag kan verkligen inte vänta tills jag får inreda min egen lägenhet och få den att se snygg ut! Det ska bli så skoj när det händer.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.