17 juni 2014

I do not respond to threats, I make them

I förrgår började vi följa serien Suits på Netflix. Den utspelar sig i New York och handlar om advokaten Harvey Specter. Han är en av New Yorks främsta advokater som nyligen blivit befordrad till senior partner på sitt företag, och tvingas av företagets policy att anställa en medarbetare. Efter en oavsiktlig intervju med Mike Ross - ett geni med fotografiskt minne - är Harvey imponerad av den yngre mannens intelligens och kvicka tänkande, hans kunskaper om lagen, och hans genuina önskan att bli advokat, och anställer honom. Men på grund av det faktum att Mike saknar juristexamen, och eftersom företaget föredrar Harvardalumner, blir de båda tvingade till att låtsas att Mike har en Harvardexamen.

Den är riktigt bra och vi är redan på säsong 2. Som tur är hade säsong 4 premiär den 11 juni så vi kommer inte behöva vänta ett halvår på nästa säsong när vi är klara med säsong 3.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.