5 juni 2014

A taste of wonderful Stockholm

Igår var det första dagen för Smaka På Stockholm 2014, en av årets roligaste händelser enligt mig som älskar mat! Det var jag, Alex och Nikki som bestämde oss för att gå dig och testa lite olika maträtter.
Jag och Nikki valde att köra på koreansk från Nam Kang. Nikki tog någon form av kycklingspett medan jag valde tempura (friterade räkor och friterade grönsaker). Alex valde en Chipotleburgare som tyvärr inte var stark alls så den var en besvikelse. Den koreanska maten däremot var hur god som helst så jag kommer hänga på Nam Kang i sommar. Vi testade också en proteinglass, tanken var bra men den smakade konstigt och konsistensen var lite pulveraktig... sen testade också Mochi som är glass inlindad i rispapper och det var förvånansvärt gott!

Jag och Nikki blev stoppade av en kille från Vinguiden.Com som ville ställa några frågor om vin och om man hade deras app installerad fick man en vinöppnare, en asbra dessutom! Vi ska ner till mina föräldrar i helgen och då kanske det blir ett besök till i Kungsan


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.