2 juni 2014

26th birthday recap

Visst ja, i lördags fyllde jag 26 år och då firades jag av älsklingen och några kompisar. Min gullegris hade gjort Eggs Benedict (pocherade ägg med hollandaisesås) från scratch på morgonen med hemgjord hollandaise och allt! Det var sjukt gott och jättemysigt! Eftersom vi snart ska flytta så blev det inte så många presenter men den här vattenflaskan från Eva Solo fick jag. Den är perfekt att ha i väskan istället för dom vanliga fula från typ Stadium. Den jag fick var med orange rem och den är också orange inuti locket, and I love it! Sen hade min lilla bagargris gjort en jättefin tårta också, den tog typ 4 timmar att göra för det var massa olika lager (hallonmousse, chokladganache och vaniljkräm). Hur god som helst!
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.