14 maj 2014

Why not give it a try

På senaste tiden har jag fått massor av mail från olika datingsiter som vill att man ska bli medlem och skapa ett gratis “prova-på-konto”. Har ni också fått det? När jag gick på gymnasiet så gick jag och några kompisar med på några stycken bara skojsskull. Vi var inne några gånger då och då men efter ett tag glömde vi bort det. Sen för drygt tre år sen när jag var singel så gick jag in och kollade igen när jag hade lite tråkigt, och konstigt nog så lärde jag känna Alex där och nu 3 år senare är vi fortfarande tillsammans. Jag har aldrig varit något superfan av datingsiter men efter att jag faktiskt träffat någon genom en så tycker jag att man kan ge dem en chans. 

Min kompis David blev medlem på en förra året också och gick på några bra dejter så dem fungerar ju i alla fall. Fördelar med datingsiter är ju att man kan prata lite på internet innan och att det kanske inte blir en jätteakward tystand när man väl ses. Nackdelar kan ju t.ex vara om någon har lagt upp en gammal bild eller ljuger i sin profil. 

Jag föredrar nog ändå datingsite.nu före krogragg. Jag har en kompis som nyligen träffade en kille via en datingsite och dem var en sjukt bra match, dem är så lika i massa saker så det är inte sant. Innan den här killen så träffade hon en kille på en nattklubb och det slutade i relationskatastrof, en absolut no-go!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.