17 maj 2014

The pen of my dreams

Jag har en del saker på min "drömköpslista" som jag vill köpa så fort jag får ett bra jobb med en stabil ekonomi. En av dem sakerna är en Mont Blanc Frederic Chopin Edt. 

För att markera Frédéric Chopins 200-årsdag skapade Mont Blanc den är Meisterstück Hommage à Frédéric Chopin-pennan. Det är en reservoirpenna i antingen guld eller platina i bästa Montblanc traditionen. Den har de tre karakteristiska ringarna och en handgjord 14 K guld NIB med rodium-klädd inlägg. 0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.