21 maj 2014

Spice up your stuff with some color

Nyckelringar tycker jag är perfekta accessoarer, det lyfter ju upp ens hemmanycklar osv galet mycket. Plus att det är lättare att hitta nycklarna i väskan när man letar om det finns något att grabba tag i liksom.

Det jag gillar annars är att fästa en nyckelring på väskan som prydnad, den kan ju antingen hänga från en dragkedja eller så fäster man den runt ett handtag eller så. Det kan ju få en väska att se lite roligare ut genom att man har en färgglad nyckelring som ger det en snygg uppfräschning.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.