18 maj 2014

Less is more and it can raise it to the top


Jag älskar att ha på mig olika armband på högerhanden. Det är en enkel och stilren accessoar och precis som alla andra smycken kan det lyfta en hel outfit. Jag tycker inte killar kan ha speciellt många smycken på sig utan "less is more" helt enkelt. Jag har några favoriter som jag har köpt själv men här är ett urval av armband som jag skulle vilja köpa. Det är precis den här stilen som jag gillar och som jag själv brukar köpa. Enkla silver och läder armband passar till det mesta, både vardagskläder som t-shirt och jeans till kostym.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.