14 maj 2014

If you ever need to freshen up

Jag vet att det är många bloggare där ute som drömmer om att få fler läsare och att bli kända så därför tänkte jag tipsa om en sak som jag vet spelar riktigt stor roll! Webbdesignen på ens hemsida är A-O.

Har man en hemsida med en av dem vanligaste stilmallarna från t.ex One.com så kommer man nog inte särskilt långt. Man måste ha något som är lite annorlunda från alla andra småbloggare. Eftersom att jag har läst webbdesign så har jag trixat en hel del med min egen blogg och Docky Marin ABs hemsida (företaget som jag jobbar för) så att den ska bli stilren och enkel. Om man känner att man inte kan göra det själv på ett snyggt sätt finns det många företag som är villiga att hjälpa till.

Ett av dem är Bevace.se som jag har hört mycket gott om. Dem har specialiserat sig på Wordpress och mobila hemsidor, och som sagt jag har hört mycket bra om företaget så jag tycker att alla ni småföretagare bör ta er en funderare över designen och se om det här kan vara något för er att fixa.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.