9 maj 2014

I found it at last

Jag har ju börjat använda mig av Baby Lips som mitt primära läppbalsam sen det släpptes här i Sverige. Sen tidigare är Intense Care min favorit och den har jag alltid med mig överallt. Peach Kiss kommer två men eftersom den är mer glansig använder jag den bara hemma på kvällarna. När jag köpte mina Baby Lips första gången var Hydrate helt slut men igår lyckades jag hitta den i en affär i Stockholm.

Hydrate har en transperant formula med SPF 20 och en doft av Citron och basilika. Den var riktigt nice och nu växlar jag mellan den och Intense Care.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.