23 maj 2014

Getting ready for a day in the sun

Senare idag ska vi ha picknick med Emma och Linus ute i det fina vädret, just nu är det 29 grader i skuggan här så det kommer bli riktigt skönt. Vi har gjort i ordning kyckling och grönsaker som vi ska fylla pitabröd med sen och det är så galet gott! En av mina favoriter på picknick.

Eftersom det har blivit så varmt ute nu tänkte jag tipsa om en produkt jag fick i min senaste ManBox, det är en fotspray från CCS Foot Professional. Den är jätteskön och uppfriskande och innehåller transpirationshämmande ämnen så fötterna hålls torra och väldoftande hela dagen. Den finns på Apoteket och kostar 55 kr vilket jag tycker är helt ok, den är dessutom rätt liten så den får lätt rum i väskan när man är ute på stan.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.