21 maj 2014

Find yourself a fine piece of art

hMin familj har alltid varit väldigt konstintresserad och köpt flera fina oljemålningar från olika konstnärer och gallerier. Vi har dessutom alltid gått på konstutställningar på Walldemarsudde och Liljevalchs sen jag var jätteliten. Jag tycker konst är otroligt skoj just för det är ett så brett sätt att förmedla olika känslor osv.

Den senaste tavlan som mina vi köpte nyligen av av den ryska konstnärinna Elena Harmz-Spagina som har gjort en tavla om Stockholm fast med ryska influenser. Det är en väldigt speciell tavla men samtidigt väldigt rolig just för att det är så många smådetaljer som man kanske inte ser från början utan upptäcker efterhand. Ett galleri som vi ofta besöker för att titta på olika konstnärer är Galleri Stockholm, där finna alltifrån tavlor till glaskonst och andra former av inredningskonnst. Jag tycker alltid att det är lika kul för konst är inte bara vackert för stunden. Köper man något bra är det ju också en investering för framtiden. Om jag kunde skulle jag köpa mycket mer egen konst och ha hemma, jag tänker speciellt mycket på den nu eftersom att vi snart ska flytta och skaffa en ny lägenhet.

Här är i alla fall bilden på tavlan som Elena Harmz-Spagina gjort av Stockholm0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.