25 maj 2014

Enjoying the wonderful weather

Igår var det lika underbart väder som det har varit hela veckan, här hade vi 31 grader så vi bestämde oss för att ha picknick nere vid Gävleån. Vi köpte lite sallad och så på stan och tog vår picknickfilt och hittade en mysig liten gräsplätt i skuggan.

Lite hälsosam som man är ibland hade jag en Celsius och AloeVera-dryck för att kompensera mina McChicken Jr haha. Eftersom att det var så skönt ute hade vi med oss lite tidningar (Alex läste via Readly i sin surfplatta) och jag njöt av senaste nr av Connoisseur. Hur underbart som helst. 

By the way, jag la till två "bag charms" på min väska, en marininspirerad grej och sen LV-hänglåset i en kedja (jag låser ju ändå inte väskan till vardags. Sen har jag några andra som jag byter mellan också som jag kan visa upp i ett annat blogginlägg.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.