26 maj 2014

Did you cast your vote?

Ni glömde väl inte att rösta till EU-parlamentet igår? Själv var jag nere vid vallokalen igår eftermiddag och det var rätt glest med människor måste jag säga, jag blev mycket besviken! Sen var det inte heller många partier ute på stan för att samla röster heller, jag såg bara Moderaterna, Miljöpartiet, Sossarna och SD.

Hur som helst gjorde jag min plikt som svensk medborgare och röstade. Dock är jag inte nöjd med valresultatet som kom igår men det känns ändå skönt att ha gjort sin plikt.


1 comments:

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.