16 maj 2014

Customize as much as you can

Jag har totalt snöat in på det här med heminredning och renovering den senaste tiden. Igår satt jag till exempel och gjorde mitt drömkök och drömbadrum i både The Sims 3 och på en "room designer" på internet. Jag gillar ju när det är stilrent och enkelt så massor av raka linjer och en känsla av modern design.

När vi var på Media Markt här om dagen såg jag en 3d-skrivare som skrev ut massor av detaljer i plast och där kunde man designa coola detaljer och idéer på handtag (in my mind). Men en 3d skrivare + plast kostar ju multum och antagligen blir det inte så bra kvalitet här hemma. Som sagt vill jag ha unika detaljer i mitt drömkök så jag funderade på om man kunde be företag som AMB att formgjuta lite saker så man kan testa sig fram och se hur ens egen design ser ut på riktigt.

Jag såg också att det var några smycken på en bild och sedan en tid tillbaka har jag faktiskt haft lite idéer på smyckesdesign, det skulle vara rätt häftigt om dem kunde formgjuta några av dessa idéer som prototyper för de höll även på med metallisering så plastdetaljerna får en metallisk yta. Hur som helst så har jag massor av designidéer som jag skulle vilja förverkliga och det skulle vara riktigt cool om man kunde få prototyper formgjutna så man ser hur det ser ut på riktigt.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.