19 maj 2014

Avoid a mess in your bag

Om man har en stor väska (typ Keepall från Louis Vuitton) är det ju ibland svårt att hålla reda på alla småsaker man har med sig. T.ex lypsyl, parfym, halstabletter osv. Därför brukar jag ha en "murse" inuti väskorna när jag är ute. Då kan man samla alla småsaker i facken så det är lättare att hitta dem istället för att stå och gräva i väskan ute på stan och se ut som en idiot. Sen är den ju perfekt som necessär också, alltid en bonus. 

Annars kan man göra Cristiano Ronaldo o Gareth Bale och bära den precis som den är... beror ju helt på vad man känner för. Hur som helst tycker jag att det är en superbra idé. Jag hade själv en liknande med mig när jag och Mikaela var på Finest Awards då det var onödigt att släpa med sig en större väska men jag ville ändå ha med mig kamera och lypsyl osv.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.