29 maj 2014

Answers to your questions


Ser du alltid snygg och stylad ut? 
Svar: Aboslut inte, just nu sitter jag med glasögon på och skriver det här inlägget. På morgonen när jag vaknar är håret åt alla håll och ögonen ser sjukt trötta ut. Med andra ord, jag är mänsklig och ser precis likadan ut som alla andra när jag vaknar och när jag ska sova.

Tycker du att du är utseendefixerad?
Svar: Jo det kan man nog säga att jag är, eller i varje fall är jag väldigt noga med att inte ha fula kläder på mig och sånt hehe.

Vad använder du för läppbalsam?
Svar: Jag använder Baby Lips (Mint Fresh, Peach Kiss, Intense Care och Hydrate), Malibu (Watermelon, Tropical) samt Tarocco Sicilian Red. Jag brukar variera mellan alla dessa, och det beror lite på vilket läppbalsam som ligger i väskan jag har för dagen.

Vilka är dina favoritaffärer i Stockholm?
Svar: NK: Alltid bra för dom har så stort utbud av allt! Jag handlar kläder, köksprylar och inredning där. Det är skönt för man slipper springa runt till massa olika adresser.

Biblioteksgatan/Birger Jarlsgatan: Alla affärer här är sådana som jag brukar besöka, skulle jag lista alla så blir det ett väldigt långt inlägg. Men Mulberry är en storfavorit!

GateOne: Ligger inne i Gallerian och har kläder från de flesta stora designers och fokuserar på ungdomar.

Har du en surfplatta?
Svar: Yes, jag har en underbar liten Google Nexus 7. Den är perfekt i storlek och jag har den oftast med mig i väskan på stan. Perfekt till att spela spel, kolla film men också kolla mail och jobba ifrån.

Hur många väskor har du? Vilka använder du mest?
Svar: Jag har väldigt många olika, alltifrån H&M till Mulberry och Ceannis. Dom jag använder mest just nu är nog min Mulberry Piccadilly och min Keepall 45 som jag köpt nyligen.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.