21 maj 2014

Another trip to the capital

Igår var vi inne i Stockholm för att gå på lite arbetsintervjuer och samtidigt träffade vi Linnea och Nikki för att käka lunch. Vi gick till Govindas uppe vid Fridhemsplan, det är vegetarisk restaurang som gör dom godaste paninis jag någonsin har ätit! Helt sjukt gott så det har blivit ett stammisställe för oss nu när vi ska ut och äta en snabb och god lunch. 

Sen efteråt gick vi lite på stan och tittade, självklart var vi på NK och jag ville göra min egen Magnum i deras pop-up store men det var jättelång kö så det blev inte av.

Hur som helst så har jag lagt in lite bilder på mitt senaste inköp, jag har velat ha en Keepall 45 jättelänge och nu har jag äntligen en. Så fort vi har flyttat till Stockholm och jag har fått nytt jobb ska jag köpa den i flera olika utföranden!
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.