11 maj 2014

Amani Privé

Sen en tid tillbaka använder jag en body lotion från Armani Privé, den doftar lite bärnsten och lime och återfuktar huden på ett underbart sätt. Varje gång jag använder den känns det som om jag ligger i spaavdelningen på Armani Hotel Dubai. Hur mysigt som helst alltså!

Armani Privé tillhör Giorgio Armanis haute couture kollektion och finns därför inte att köpa i vanliga butiker. Jag fick tag på den här i Dubai och har staplat på mig flera flaskor bara av den anledningen.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.