23 maj 2014

Add a dash of color

På sommaren tycker jag att det är sjukt härligt med färg så därför har jag tillägnat det här inlägget till starka färger! Solglasögonen är sådana som jag absolut aldrig skulle ha varje dag men det kan vara kul att ha någon gång ibland när man behöver lägga till lite färg, annars kan man bara hänga dom på väskan eller så för lite färg. Hårfärgerna från Kevin Murphy är perfekta för festtillfällen för färgen tvättas ur direkt vid första tvätten. Så varför inte färga det för en festkväll och testa hur man ser ut i någon galen färg.
DQ009341L Sunglasses / DQ009375Z Sunglasses / DQ009393Q Sunglasses / Adrian Sunglasses Yellow / Kevin Murphy Colorbug Shimmer / Kevin Murphy Color.Bug.Neon.Yellow / Kevin Murphy Color.Bug.White / Kevin Murphy Color.Bug.Purple / Kevin Murphy Color.Bug.Pink / Kevin Murphy Color.Bug.Orange


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.