3 maj 2014

A treat for your lips

Som ni kanske vet så har Maybelline släppt Baby Lips i Sverige nu. Det är en serie läppbalsam med smak och en formula som ska hålla läpparna återfuktade i upp till åtta timmar och göra dem märkbart mjukare.
De innehåller bland annat aloe vera, honung, sheasmör, collagen samt vitamin E, C & B5.

Själv köpte jag Peach Kiss, Mint Fresh och Intense Care igår bara för att testa. Min favorit är helt klart Mint Fresh som doftar gott och ger en skön känsla. Därefter gillar jag Peach Kiss eftersom jag älskar persika. Intense Care har en doft av körsbär och mandel vilket jag inte är så förtjust i men den var helt ok. Nu ska jag testa dem i en vecka för att se vad resultatet blir. Det rekommenderas nämligen att man ska använda dem en vecka innan man uppnår fullt resultat.

Jag ska försöka få Hydrate också, den har nämligen en doft av citron och basilika vilket låter riktigt nice och jag är riktigt sugen på att testa den. Tyvärr var den slut på stan igår så jag ska kolla inne i Stockholm nu i veckan.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.