10 maj 2014

A present from my mom

I måndags var jag hemma hos mina föräldrar och då fick jag lite saker av mamma som hon hade köpt men inte behövde själv. Bland annat fick jag en balsamflaska från Björn Axén. Det är ett perfekt balsamet för friskt hår och lite volym! Det innehåller proteiner och vårdande havs mineraler som stärker håret och ger en frisk glans!

Jag brukar använda balsam 2-3 gånger i veckan, det är väldigt skönt för då behöver jag inte göra så mycket med håret sen. Det blir riktigt lättfixat och luftigt.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.