20 maj 2014

A bottle of leather, wood and citrus

Our Legacy har nyligen släppt sin första Eau De Cologne, den har en basnot av dammig mysk och trä, en mellannot av nygarvat läder och en topnot med inslag av citrus. Den kommer att säljas i Our Legacys egna butiker och i deras webshop. Priset ligger på 1 500 kr/flaskan och då ingår även påfyllning av flaskan. Man måste då besöka deras flaggskeppsbutiken på Jakobsbergsgatan. Även en t-shirt med graffiti-motiv på framsidan och colognens innehållsförteckning på baksidan ingår.

Precis som med de flesta andra modeföretag har mycket fokus lagts på designen av flaskan. Det är en stor, handblåst 275 milliliters-flaska täckt i ett läderhölje som är handsytt av Tärnsjö Garveri (som by the way levererar läder till bland annat Hermès).

Jag ska förbi butiken idag och testa den för att se om den doftar tillräckligt bra för priset.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.