26 apr. 2014

Time for some refurbishing

Nu blir det en snabbtur till Ikea för att inhandla några småsaker för att fräscha till lägenheten.Det är egentligen rätt sjukt hur några småsaker kan få ett helt ställe att se nytt och fräscht ut. Jag var inne på en blogg igår och fick lite inspiration så därför kände jag att det var dags för en Ikeatur idag, det var nämligen ett tag sedan vi var där. Idag är det dessutom inget toppenväder här i Gävle så då passar det ju bra att spendera lite tid inomhus.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.