22 apr. 2014

Spring but already planning for fall

Igår satt jag och tittade lite på resor inför hösten och såg att det är riktigt billigt att flyga till Dubai med Emirates i oktober-november. Det är ju precis då det är som bäst att ha semester där, runt 30 grader.
Jag tror nog att det blir en vecka där senare i år.

Back in Sweden, nu är äntligen våren här! Igår var det 19 grader och strålande solsken här uppe i Gävle men imorgon åker jag tillbaka till Stockholm för fjärde gången på tre veckor.Jag älskar ju Stockholm men det är ju inte så konstigt med tanke på att jag är därifrån. Hur som helst så ska det bli riktigt kul att träffa Linnea igen, jag har inte träffat henne på nästan 1 år tror jag. Sen fick jag en arbetsintervju imorgon också och det passar ju utmärkt!

Jag vill inte avslöja vilket företag det är jag ska till imorgon men jag kan ge lite ledtrådar:
  • Kontoret ligger vid Stureplan
  • Grundades 2008
  • Finns i alla nordiska länder0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.