27 apr. 2014

It's the small things

Igår var jag ju på Ikea för att köpa lite saker till lägenheten, tyvärr fick jag en blackout och glömde helt bort ljusbrickan som jag tittat ut på internet! Jag får helt enkelt ta den nästa gång jag är där. Hur som helst kom jag hem med lite färska blommor från blomsteraffären i Valbo istället.

Den här gången blev det en rätt fin lilja som står i fönstret och dem här nejlikorna som jag satte på soffbordet. Jag är faktiskt riktigt nöjd, färska blommor kan verkligen lyfta en hel lägenhet.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.