27 apr. 2014

Go go favourite team!

Nu är ju fotbollssäsongen igång på allvar igen och oddset för att jag spelar på mina favoritlag höjs aningen nu. Jag är en sån person som engagerar mig lite mer i ALL sport när mitt favoritlag IFK Göteborg spelar. Det är egentligen rätt konstigt men så är det. Jag har faktiskt tänkt att gå på någon match i år. Jag hade tänkt det redan förra säsongen men då blev det aldrig av för jag vill gå på en hemmamatch på Ullevi och jag var aldrig i Göteborg vid rätt tillfälle. Men men, jag håller tummarna för att det går bra i år istället...


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.