30 apr. 2014

Give me just a few days

Här i Gävle var det 25 grader ute igår så jag har blivit helt sommarfrälst! Just nu sitter jag och funderar på vart man ska åka i sommar, jag behöver inte flera veckor utan jag skulle vara nöjd bara jag fick 4-5 dagar på en solsäker plats. Några ynka dagar i gassande sol är ett måste för mig, förra året var jag ju i Kroatien med 30 graders hetta och det var underbart!

Hur som helst så funderar jag på Zakynthos, för ett par år sedan var en av mina kompisar där och hon skickade ett vykort med en helt fantastisk bild på. Den kända stranden Shipwreck Beach ser helt underbar ut och jag känner att någon gång måste jag få komma dit och doppa mina tår i det safirblåa vattnet! Har någon av er läsare varit på Zakynthos tidigare?

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.