26 apr. 2014

Back to the leisure days

I onsdags var vi inne i Stockholm igen och då passade vi på att träffa Sandra och Linnea. Sandra är som en syster för mig så henne träffar jag alltid och vi kan prata om allt! Det känns alltid lika skönt att bolla känslor och idéer med henne och självklart gjorde vi det nu också. Vi passade också på att ta en kaffe på Napolyon på Grev Turegatan, helt ok kaffe men en galet god tryffel med hallon till!

Efter ett tag var Sandra tvungen att åka hem för att fixa lite saker och då mötte vi upp Linnea och gick lite på stan och kollade. Vi passade också på att gå förbi HoneyComb, ett ställe som säljer froyo vid Hötorget. Jag försökte vara lite nyttigare än vanligt så jag tog mest frukt istället för godis den här gången haha


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.