2 mars 2014

My first individual test

I tisdags började jag, Alex och Emma jogga en stund varje dag och det har gått riktigt bra. Med tanke på att jag inte har tränat kondition alls det senaste halvåret så är jag väldigt glatt överraskad över hur bra det har gått hittills. 

Eftersom att jag gillar att pressa mig själv lite ville jag se hur jag låg till på sprintmässigt efter en dryg veckas lugnt tränande. Därför körde jag idag ett test som vi gjorde på mitt högstadium, springa ca 2 km på 10-15min. Jag hittade en slinga här som är på 2.1 km och idag lyckades jag springa den på 12m 45s. Inte den bästa tiden men med tanke på att jag bara kört kondition i en dryg vecka är jag rätt nöjd.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.